Uppgraderingar för Sportstar

Hallå alla flygare!

Här kommer lite info om uppgraderingar på Sportstaren från Evektor! Förutom ny design på cowling och instrumentpanelen är gashandtaget nytt vilket säkert glädjer många.

I höst blir certifieringen klar för Rotax 912Is motorn med insprutning vilket medför en betydligt lägre bränsleförbrukning till cirka 13,5 liter i timmen. Högaktuellt med dagens bränslepriser! 

Certifiering klar för DUC propellern från Frankrike som är en jättebra propeller och har gångtid på 2000 timmar som matchar motorn så lägre kostnader med det.

Certifierad för Night VFR flygning om man vill ha det sen några år tillbaka.

Leveranstiden ligger nu på 7-8 månader(var 4 månader innan) pga av världsläget men innebär att vid eventuellt köp nu eller inom snar framtid blir allting klart med registreringen i god tid tills nästa säsong drar igång igen.

Bara att höra av sig för bokning av demoflygning eller mer info.

070-568 90 50

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sök på CFT Trading

Boka en Provflygning!

Går du i tankarna och funderar på att köpa nytt flygplan ska du passa på att boka en provflygning i en SportStar! Bokar gör du enklast på telefon

 +46 70 568 90 50

eller skicka ett Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Vi Säljer

RIKTIGT BRA PROPELLRAR FRÅN WOODCOMP!

 

AVANCERAD AVIONIK OCH MODERNA FLYGINSTRUMENT!

 

FANTASTISKA FLYGPLAN I DE LÄTTA KLASSERNA!

 

PILOTVÄSKAN SOM RYMMER ALLT!

 

Om CFT Trading

CFT Trading har idag agenturen i Sverige och Norge för Evektor Aerotechnik A.S. samt agenturen i Skandinavien för JUST AIRCRAFT, TL Electronics och Brightline Flightbags. 

Företaget ägs och drivs av Niklas Bengtsson, hängiven flygare och byggare. Niklas innehar UL-cert sedan 2004 och PPL cert sedan 2009. Hittills har 800 timmar tillbringats i luften och 2000 landningar gjorts.

Mer om CFT!