Sportstar RTC med Garmin G3X touch glass cockpit blir godkänd

23. 2. 2018 - EASA certifierade skolflygplanet Sportstar RTC finns nu med Garmin G3X Touch Glass Cockpit. Garmin G3X Touch representerar den senaste innovationen i digitala integrerad avionik för lätta sportflygplan. G3X Touch är byggt med ett infrarött touchscreen-gränssnitt som är integrerar väl med övriga knappar. Systemet erbjuder avancerade funktioner, inklusive syntetisk visionsteknik med terräng- och hindervarning, detaljerad karta, avancerad flyginformation och bra integration med annan Garmin-avionik.

Läs hela pressreleasen här!

Sök på CFT Trading

Boka en Provflygning!

Går du i tankarna och funderar på att köpa nytt flygplan ska du passa på att boka en provflygning i en SportStar! Bokar gör du enklast på telefon

 +46 70 568 90 50

eller skicka ett Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Vi Säljer

RIKTIGT BRA PROPELLRAR FRÅN WOODCOMP!

 

AVANCERAD AVIONIK OCH MODERNA FLYGINSTRUMENT!

 

FANTASTISKA FLYGPLAN I DE LÄTTA KLASSERNA!

 

PILOTVÄSKAN SOM RYMMER ALLT!

 

Om CFT Trading

CFT Trading har idag agenturen i Sverige och Norge för Evektor Aerotechnik A.S. samt agenturen i Skandinavien för JUST AIRCRAFT, TL Electronics och Brightline Flightbags. 

Företaget ägs och drivs av Niklas Bengtsson, hängiven flygare och byggare. Niklas innehar UL-cert sedan 2004 och PPL cert sedan 2009. Hittills har 800 timmar tillbringats i luften och 2000 landningar gjorts.

Mer om CFT!