Nv. Skånes flygklubbs nya Sportstar RTC

Så var leveransen klar och en ny Sportstar RTC med glasscockpit finns nu i Nordvästra Skånes flygklubb. Deras 2:a Sportstar RTC är det och dom var först i Skandinavien när dom köpte den första 2012. Det blev succe i klubben och full fart på skolningen med många nöjda elever och flygare.

Med så god ekonomi på Sportstaren är det möjligt att byta till ny efter 1500-1600 timmars flygtid så har man alltid en ny fräsch Sportar RTC att flyga med. Roligt och lockande för nya elever att få flyga nya flygplan.

Sök på CFT Trading

Boka en Provflygning!

Går du i tankarna och funderar på att köpa nytt flygplan ska du passa på att boka en provflygning i en SportStar! Bokar gör du enklast på telefon

 +46 70 568 90 50

eller skicka ett Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Vi Säljer

RIKTIGT BRA PROPELLRAR FRÅN WOODCOMP!

 

AVANCERAD AVIONIK OCH MODERNA FLYGINSTRUMENT!

 

FANTASTISKA FLYGPLAN I DE LÄTTA KLASSERNA!

 

PILOTVÄSKAN SOM RYMMER ALLT!

 

Om CFT Trading

CFT Trading har idag agenturen i Sverige och Norge för Evektor Aerotechnik A.S. samt agenturen i Skandinavien för JUST AIRCRAFT, TL Electronics och Brightline Flightbags. 

Företaget ägs och drivs av Niklas Bengtsson, hängiven flygare och byggare. Niklas innehar UL-cert sedan 2004 och PPL cert sedan 2009. Hittills har 800 timmar tillbringats i luften och 2000 landningar gjorts.

Mer om CFT!